Kontakt och samarbete

Samarbete/Annonser

Alla vi som jobbar med denna sida gör det ideellt. Vi brinner för film och brinner för att bygga en sida där vi gemenskap skapar ett mervärde, för oss själva och för de som vill ta del av det. Men det skadar ju inte att få in pengar till vår verksamhet vilket vi gör genom följande vägar:

Affiliate – Tycker du om en film som vi recenserar? Vill du köpa den eller kanske hyra den online? Klicka på de länkar som presenteras vid filmrecensionerna och genomför sedan köpet. Då ger du automatiskt en liten procent av köpet till vår förening. Detta utan att det kostar något alls för dig. Det är företaget som vi samarbetar som betalar summan. Affiliate är inte helt uppbyggt än men kommer att byggas upp mer framöver.

Annonser – De som besöker vår sida älskar film. Älskar även ditt företags målgrupp film så har vi helt rätt besökare. Besökare som värdesätter ett perfekt ljud i hemmabion, som är villig att betala för att åka på resor med filmteman och som kan allt om Oscarsstatyetten. Vad det kostar? Det är upp till diskussion. Men kom gärna med förslag när ni mailar in till oss för ett samarbete.

Vad går pengarna till?

Målet är att kunna genomföra en mindre filmfestival varje år. Vi började 2014 med en ”festival” enbart för några få inbjudna men vi har sedan dess börjat bygga upp samarbete med vissa biosalonger och andra företag.  Något i stil med Stockholms Filmfestival har vi inte tänkt utan det ska vara på en liten nivå. Men ändå skapa möjligheter för oss filmintresserade att träffas och se på film som vi inte annars hade gjort.

Delvis kommer även pengarna användas till att köpa in produkter som sedan lottas ut på hemsidan för att skapa ett större intresse.