Om oss

Are you talking to me?

Ja! Precis du som läser detta vill vi prata med. Eller i alla fall kommunicera med. Vi är ett gäng filmfantaster som uppdaterar denna sida utifrån vårt filmintresse. Med recensioner, fakta, nyheter och debattinlägg skapar vi ett forum för oss att göra vår röst hörd. Men även ett forum där du kan göra din röst hörd. Välkommen in och ta del av filmens underbara värld.

I am pretty fucking far from OK

Nej, vi vet. Det måste ske en hel del innan webbplatsen är klar. Eller klar, det blir den aldrig. Men innan den i alla fall har den struktur som vi önskar och den funktion vi drömmer om. Så vi vet – vi är inte klara. Men vi jobbar på det. Hittar du nått alvarligt fel (utom felaktiga personliga åsikter) så hör gärna av dig så fixar vi till det.

Louis, I think this is the beginning of a beautiful friendship

Vi hoppas att vår webbplats ska bli en mötesplats. Vi är bara i början av en lång och underbar vänskap med våra besökare. Men tillsammans är vi starka och tillsammans ska vi skapa något nytt.

  • “Have I ever let you down?
  • Frequently!”

Kommer vi att göra dig besviken? Kommer du att bli upprörd över att vi höjer filmer till skyn som du själv hatar? Till stor sannolikhet – ja. För så är det med film.

Film berör och skapar känslor och det är precis det vi älskar – och hatar. Därmed kan vi inte lova att våra recensioner speglar den populärkulturiska ådra som annars går som en rak linje  i Sverige. Det är inte säkert att vi applåderar samma filmer som recensentera på Svd och Aftonbladet. Men vi kommer i alla fall kommentera och visa vår åsikt i frågan.

”I Want to be alone”

Eller inte alls. Vi skapar denna sida för att vi älskar film. Det gör sannolikt du också. Så om du älskar film, och älskar att skriva, tveka inte att höra av dig. Vi kan tillsammans skapa den filmsida som vi vill att ska växa fram. Krav? Att du har ett så pass stort filmintresse att du kan klara av 3 av 5 citat som finns på denna sida.

”Life is like a box of chocolates, you never know what you´re gonna get”

Så välkommen in och få recensioner och guidning till de bästa filmerna, de bästa replikerna, de bästa skådepelarna osv. Men om du kommer att gilla det – det är omöjligt att säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *